Calendarul cursurilor e-Academy NALAS 2020 este aici!

Dacă sunteți primar, membru al Consiliului local, manager al administrației publice locale, angajat al aparatului executiv sau reprezentant al grupurilor de lucru (Task force), aveți o oportunitate excelentă de a vă dezvolta abilitățile urmând cursurile NALAS. Aceste cursuri folosesc modalități inovatoare de învățare și vor fi implementate într-o perioadă cuprinsă între 3-6 săptămâni, în funcție de cursul urmat.graduate vector

Cursul începe cu un webinar introductiv care va explica modalitatea de funcționare, va prezenta echipa de curs și va oferi o orientare către subiectul cursului. Pe durata cursului, participanții vor învăța folosind instrumente moderne, interactive, de învățare online, cum ar fi: studii de caz, lecturi, videoclipuri, teste, sarcini, forumuri de discuții, etc. Procesul de învățare este facilitat de un moderator de curs.

Participarea este gratuită pentru Autoritățile Publice Locale membre NALAS, după finalizarea cu succes a cursului participanții vor primi certificate.

Dacă sunteți interesat să participați la curs, vă rugăm să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la termenul limită stabilit pentru înscrierea la curs.

Atașat găsiți calendarul cursurilor și conținutul fiecăruia.

 

 

înapoi la partea de sus